Harrastaminen seurassa

EBT:ssä pystyt harrastamaan koripalloa omien lähtökohtiesi ja tarpeittesi mukaan

Tavoitteena on kohdata pelaajien tarpeet yksilöllisesti ja tukea tavoitteita. Tavoitteet voivat vaihdella ammattilaisuuden ja kerran viikossa tapahtuvan säännöllisen liikunnan välillä. Seura pyrkii tukemaan molempia.  Kokeilemaan voit tulla kahdeksi viikoksi ilman sitoutumista.

Alle kouluikäisille EBT järjestää toimintaa tenavaputkessa

Ryhmiä on 2017-2020 syntyneille tarkoitetusta Pallokerhosta 2017-2018 syntyneiden Pikkusudet-koriskouluun. Näissä ryhmissä on toimintaa kerran viikossa. Vuosina 2016-2017 syntyneille on perustettu elokuussa 2023 omat joukkueensa niin tytöille kuin pojillekin. Nuo joukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa ja osallistuvat muutaman kerran kaudessa erilaisiin turnaustapahtumiin.

Ikäkausijoukkueita alakoulusta eteenpäin

Vuosina 2005-2016-syntyneille pelaajille tarjoamme toimintaa ikäkausijoukkueissa. Tarjolla on tavoitteellisten kilparyhmien lisäksi myös erilaisia harrasteryhmiä. Sopiva ryhmä valitaan pelaajan, päävalmentajan ja vanhempien kanssa yhteistyössä. Kaikille pyritään löytämään kehittävä ympäristö. 

Kilpajoukkueet tarjoavat mahdollisuuden kehittyä koripalloilijana itselleen sopivan tasoisessa ryhmässä. Kilpajoukkueet harjoittelevat ikäluokan päävalmentajan johdolla 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteena on kehittää ja kannustaa kaikkia pelaajia ulosmittaamaan oma potentiaali urheilijana. Joukkueet pelaavat useita sarjoja ja osallistuvat turnauksiin, jotta pelaajille voidaan varmistaa tarpeellinen määrä kehittäviä otteluita. 

Harrastejoukkueet tarjoavat edullisen mahdollisuuden harjoitella koripallon perusteita 1-2 kertaa viikossa. Valmennuksesta vastaa yleensä ikäluokan apuvalmentaja yhteistyössä päävalmentajan kanssa. Tavoitteena on tarjota koripallon perusoppeja ja liikunnan iloa. Harrastepelaajat pelaavat otteluita alueen sarjoissa ja osallistuvat turnauksiin, mikäli pelaajat näin haluavat. Harrastejoukkueiden toimintaan voi osallistua myös koriskoululaisena, jolloin voi osallistua yhteen harjoitukseen viikossa. Koriskoululaiset eivät pelaa otteluita.

Monilaji-harrastajamaksulla EBT kannustaa lapsi ja nuoria harrastamaan monipuolisesti

EBT:ssä on mahdollista osallistua toimintaan erillisellä Monilaji-toimintamaksulla. Tämä on tarkoitettu pelaajille, joilla on toinen aikaa vievä harrastus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että päävalmentaja suunnittelee pelaajan ja hänen vanhempiensa kanssa mihin joukkueen tapahtumiin pelaaja osallistuu. Toimintamaksu on myös normaalia edullisempi. Harjoitustapahtumia on keskimäärin kaksi viikossa. EBT kannustaa pelaajia harrastamaan monipuolisesti urheilua.

Pelasin nuorena koripallon lisäksi jalkapalloa aina 11-12 vuotiaaksi asti KäPa:ssa. Tämän lisäksi kävin hyvin aktiivisesti harrastamassa kavereiden kanssa kymmeniä eri lajeja tenniksestä keihäänheittoon ja korkeushypystä sulkapalloon, eli paljon tuli harrastettua

Hanno MöttöläSuomen ensimmäinen NBA ammattilainen

Aikuisille tarjolla koriskoulua ja harrasteryhmiä

Aikuisille EBT tarjoaa koriskoulua, jossa voi opetella koriksen perusteita ilman aiempaa laji kokemusta. Lisäksi seurassa on useampi eri tasoinen aikuisten harrastejoukkue, joissa voi harrastaa omalle tasolleen sopivassa joukkueessa rakasta lajia.

Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä EBT:n toimistoon toimisto(at)ebt.fi, +358 40 550 2430.